בוסטוק צרפתי לעצלנים

עוגיות בוסטוק צרפתי הולכות נהדר עם משקה חם לצידן. כמובן, שאפשר להשקיע ולהכין את העוגייה מהשלב הראשון ועד האחרון. מנגד, אפשר גם לקצר...

בוסטוק צרפתי לעצלנים

אחת העוגיות האהובות עליי ביותר היא עוגיית (או נכון יותר לומר) עוגת בוסטוק צרפתי. פרוסת בוסטוק צרפתי תמיד תכלול טעם עשיר של שקדים, המרקם שלה יהיה קשה יחסית והיא תמיד – אבל תמיד – תהווה השלמה מדהימה לכוס קפה מהביל או כוס תה חם. אפשר, כמובן, להשקיע זמן רב בהכנת הבצק, אבל… כמו שכתבתי בכותרת, בגלל שחיפשתי קיצורי דרך, אני מספק הפעם מתכון לבוסטוק צרפתי לעצלנים ולאלה המבקשים לחסוך זמן כי… האורחים בדרך…

מתכון בוסטוק צרפתי לעצלנים

מרכיבים:
לחמניות בריוש אותם קונים בקונדיטוריה

לקרם שקדים:

100 גרם שקדים מולבנים
100 גרם סוכר
100 גרם חמאה רכה
2 כפות קמח
ביצה אחת
חצי כפית מלח

לסירופ שקדים:
250 מ"ל מים
200 גרם סוכר
כפית תמצית שקדים איכותית

שלבי הכנה:
מתחילים עם סירופ שקדים. מבשלים את המים והסוכר כעשר דקות, מכבים האש ומוסיפים את תמצית השקדים. עוברים לקרם השקדים. מכניסים את כל מרכיבי הקרם למיקסר עד לקבלת מסה אחידה. אופן ההכנה: פורסים את הבריושים ומורחים בנדיבות סירופ שקדים ולאחר מכן קרם שקדים. מפזרים שקדים חצויים (המשקיעים מוזמנים להקפיץ השקדים בחמאה) ואופים בחום של 170 מעלות לרבע שעה. ניתן לפדר מעל אבקת סוכר.

מתכונים נוספים העשויים לעניין את הקוראים:

להיט: עוגת טורט רכה וגבוהה במיוחד

פבלובה: קינוח שיעשה לכם רק טוב

עוגת שוקולד קלאסית – מושלמת לימי הולדת

עוגת גבינה קרם לוטוס מדהימה

חברות וחברים יקרים, אתם יותר ממוזמנים לשתף אותי בחוויות שלכם כאן, באתר קול השרון – ksn, בבלוג שלי נתניה מבשלת עם סער אהרוני  בא לכם להתכתב? אני זמין גם בוואצאפ 052-5808729

אהבתם את המתכון? מוזמנים לפרגן באמצעות שיתוף בפייס…

סער אהרוני

סער אהרוני

קונדיטור at המטבח של אהרוני
נעים מאוד שמי סער. מתגורר בנתניה, משוגע על העיר ועל הים. טבח קונדיטור ובעיקר מאמין גדול בשיתוף הידע והמתכונים. זמין לכל שאלה בוואצאפ 052-5808729
סער אהרוני

כתבות אחרונות של סער אהרוני (כתבות נוספות של הכותב)

תגובות

תגובות

3 תגובות

  1. חן חן על כל המתכונים והטיפים המוצלחים שאתה נותן לנו
    אין על הנתינה האינסופית שלך!
    תודה אלוף!

    השב
  2. סהר היקר אין עליך כל מתכון בול.
    כיף שיש אנשים כמוך עם לב כל כך רחב וים נתינה אין סופית.
    כל המרשמים שלך מדויקים ותמיד הם יוצאים מעולים
    מעריכה מאוד מאוד דפנה

    השב
  3. סער היקר אין הרבה אנשים כמוך שמשתפים ועוזרים ….המתכון נראה מעולה בטוחה שטעים אני חייבת לנסות ..תודה רבה

    השב

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

מאמרים נוספים

  • פבלובה – קינוח שיעשה לכם רק טובפבלובה – קינוח שיעשה לכם רק טוב פבלובה הוא קינוח עשוי ממרנג. אפשר להגיש פבלובה כמנה אישית או כמנה אחת גדולה, ענקית ומפתה, לחלק כפות הגשה […]
  • גביניות או לא להיות?! מתכון קלילגביניות או לא להיות?! מתכון קליל גביניות שמרים אפויות, בעיני, הן חוויה אמיתית וגם הסיבה שהומצא צמד המילים קפה ומאפה. אז נכון שרובנו נוהגים […]
  • עוגיות חמאה ונגיעות לימוןעוגיות חמאה ונגיעות לימון בכל פעם שתפתחו את הקופסה, גל ריח לימוני ומרענן יעטוף אתכם. רק בשביל הרגע הזה, שווה להכין עוגיות חמאה נימוחות […]
  • כדורי בטטה ומרשמלו גם…כדורי בטטה ומרשמלו גם… כל מי שביקר בחייו במסעדה אסייאתית, סינית או תאילנדית נתקל בפירות מתוקים, לרוב טרופיים, שטוגנו להם בשמן עמוק […]
  • עוגת גבינה קלאסיתעוגת גבינה קלאסית חג שבועות הוא גם החג המושלם לחובבי הגבינות - כל הגבינות. לרגל החג הרשו לי להציע לכם מתכון נהדר: עוגת גבינה […]
שינוי גודל גופנים
ניגודיות