דג לברק בתנור

מאת: גילי קורן

דג לברק בתנור

מאת: גילי קורן

 

למשרה:

7/2 כוס שמן זית
מיץ מלימון שלם
מלח גס
פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1. כפית תבלין לדג

 

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים ומרוח על הדג מכל הצדדים.
בבטן הדג אפשר לשים רוזמרין או טימין.
לסדר את הדגים בתבנית ולצקת את שארית המשרה על הדגים.
לחמם תנור ל 180 מעלות, כ-12 עד 15 דקות אפיה.

תגובות

תגובות

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

מאמרים נוספים