חריימי ללא שמן

מאת מירב עטיה

חריימי ללא שמן

במסגרת דיאטה אני חייבת למצוא את עצמי בכל אוכל שאני אוהבת.

לאחר מחשבה וניסיונות בניתי לעצמי את המתכון הזה שכולם אצלי מלקקים את האצבעות ממנו.

אפילו חמותי שמכירה כל אוכל עם טונות של שמן (טריפוליטאית) התענגה על צלחת אחריימי שלי.

 

 

 למשרה:

4 נתחי דג לוקוס,

5 שיני שום כתוש

2 כפות רסק עגבניות עדיף מרוכז

1 כף פפריקה מתוקה,

1 כף פפריקה חריפה,

כפית כמון

כפית כרוויה (קימל טחון)

מלח לפי הטעם,

מיץ מלימון שלם

מים

 

אופן ההכנה:

להשרות את הדגים במעט לימון ומלח

בינתיים לקחת סיר ולהוסיף פנימה –

שום, רסק עגבניות, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה וכוס מים רותחים

להדליק הגז ואז לבשל על אש קטנה

להוסיף מים לפי הצורך

לאחר מספר דקות להוסיף הכמון והכרוויה

לשטוף הדגים ולהוסיף לסיר

להוסיף המלח והלימון ולבשל כ-15 דקות

מומלץ חלה טרייה ליד ולהתענג על הטעם….

 

תגובות

תגובות

8 תגובות

  1. מתכון גאוני. חריימה ללא טיפת שמן!

    השב

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

מאמרים נוספים