פילה דניס מצופה בעשבי תיבול (שניצל דג)-מנה בריאה טעימה וקלה להכנה.

מאת: לולי גת פיניש נטורופתית ,מנחת סדנאות לבישול בריא ומרצה בנושא תזונת ילדים ואורח חיים בריא

פילה דניס מצופה  בעשבי תיבול (שניצל דג)-מנה בריאה טעימה וקלה להכנה.

למשרה:
6 פילטים דג דניס או כל דג אחר שאתם אוהבים.
צרור פטרוזילה.
צרור כוסברה
מיץ לימון מלימון אחד.
שמן זית.
מלח.
פלפל שחור.
3 ביצים אורגניות
פירורי לחם מחיטה מלאה.
אופן ההכנה:
 בקערה אחת שוברים את הביצים.
בקערה שנייה שופכים 2 כוסות פירורי לחם מחיטה מלאה ומלח פלפל לפי הטעם.
בקערה שלישית פטרוזיליה וכוסברה קצוצים דק דק בנוסף כוס מיץ לימון סחוט טרי.
לוקחים מגש המותאם לתנור ,מניחים נייר אפייה.
מחממים את התנור מראש ל 170 מעלות.
לוקחים פילה דג טובלים אותו בקערית הביצה לאחר מכן טובלים אותו בקערית עם הפירורי לחם,לאחר מכן טובלים שוב בקערית עם הביצה ולבסוף טובלים בקערה על העשבי תיבול
ומניחים בתבנית .
לאחר שהכנו את כל הפילטים אנו מכניסים לתנור לחום של 170 מעלות גריל .
לאחר 10 דקות יש לפתוח את התנור ולהזליף מעט שמן זית על הדגים.
לאחר 10 דקות לסגור את התנור להוציא את הדגים ,להכין קערת סלט מפנקת ולהנות מאורחה מזינה ביותר!
כל הרעיון הוא לא לעשות תהליך של טיגון מכיוון שתהליך הטיגון מזיק מאוד לבריאותינו 
השימוש בתנור יכול לייבש את הדגים לכן אם נזליף מעט שמן זית לקראת סוף ההכנה ,הדג יקבל את הארומה והמרקם השמנוני של השמן זית עם האיכויות המרפאות והמזינות של שמן הזית ואנו נזכה במנה עשירה מזינה טעימה וקלה להכנה..
להורים שבניכם אפשר להכין את אותו הדג ללא עשבי התבלין אך באותו אופן הכנה ולזכות בשניצל דג טעים שילדים  מאוד אוהבים.
שיהיה בתאבון:
לולי גת פיניש נטורופתית ,מנחת סדנאות לבישול בריא ומרצה בנושא תזונת ילדים ואורח חיים בריא.

תגובות

תגובות

תגובת אחת.

  1. מתכון שווה במיוחד – הפעם של לולי גת פיניש – נטורופתית ומנחת סדנאות בישול בריא

    השב

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

מאמרים נוספים