פילה מוסר בעשבי תיבול

הסוד הגדול במתכוני דגים מורכב משניים: זמן הבישול והתיבול. שף גולן ימין במתכון פילה מוסר בעשבי תיבול

פילה מוסר בעשבי תיבול

הסוד הגדול במתכון לדג הוא זמן הבישול. לעתים רבות מדי אנו נוהגים לבשל או לאפות דקה אחת יותר מדי… הסוד השני הוא בתיבול. המתכון שלפניכם, הוא גם פשוט, קל להכנה וגם מאפשר יצירתיות בתוספת של עשבי תיבול בכלל וירקות בפרט. אז כנסו למטבח ובואו לבשל.

מתכון פילה מוסר בעשבי תיבול וירקות

מצרכים:
פילה מוסר טרי (בקשו שיפלטו לכם)
צרור כוסברה טרייה וקצוצה
גמבה אדומה
פלפל חריף (מומלץ)
3 שיני שום קצוצות
לימון מקולף
חצי בצל (לא חובה)
חצי כוס שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל לבן
חצי כפית תערובת פילדלפיה

אופן ההכנה:
נחתוך את הגמבה לרצועות וכן הפלפל החריף לרצועות. בעזרת בלנדר נטחן את הגמבה, הפלפל החריף, השום, הכוסברה והלימון – יחד עם שמן הזית. נתבל במלח פלפל ונוסיף את התבלין פילדלפיה. טיפ להגשה: את אותם הירקות, כולל הבצל, נקפיץ במחבת ונשתמש בהמשך לקישוט המנה. בינתיים, נחמם תנור לחום של 170 מעלות. נכסה את הדג במרינדה שיצרנו ונכניס לתנור ל-16 דקות בלבד. נקשט עם הירקות מוקפצים והמרינדה החמה.

מתכונים נוספים העשויים לעניין את הגולשים:

סטייק סלמון ברוטב פסטו ונגיעות טריאקי

קציצות סלרי ודג סלמון

קציצות סלמון מתאימות לילדים

סושי מטוגן ומפנק עם שמנת ונתחי דג

חברות וחברים אתם יותר ממוזמנים להתקשר אלי ולדבר על מתכונים בטלפון 052-5771570. מוזמנים, כמובן, להגיב, לשתף או סתם להתרשם מעוד עשרות מתכונים שלי בבלוג שלי נתניה מבשלת: שף גולן ימין – פורטל קול השרון – ksn

אהבתם את המתכון לדג פילה מוסר בעשבי תיבול וירקות? מוזמנים לשתף בפייס

 

שף גולן ימין

גולן ימין

שמי גולן ימין, שף סוג 4, חבר בכיר באיגוד השפים ומשמש כשף ראשי בגני האחוזה וכיועץ קולינרי. כבר מגיל חמש אמא שלי ידעה שאהיה שף. בתור ילד הסתובבתי במטבחים של אמא וסבתא וכשבגרתי למדתי במגוון מוסדות בישול (לני, תדמור, דן גורמה ועוד... ועוד...). אוכל עבורי הוא תשוקה ואהבה. ואין דבר שמרגש אותי יותר מאשר לחלוק את המתכונים. אשמח לענות לכל שאלה בנייד: 052-5771570
שף גולן ימין

תגובות

תגובות

תגובת אחת.

  1. תבורך על השיתוף ברכה והצלחה במעשיי ידייך…

    השב

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

מאמרים נוספים

  • בורקס תפוחי אדמה ובשרבורקס תפוחי אדמה ובשר מאות שנים נמשך לו הוויכוח על מקור הבורקס (השם המקובל בלדינו) או הבורק (הטורקי). דבר אחד בטוח: הוויכוח על […]
  • פאייה בשר – הכי קל הכי טעיםפאייה בשר – הכי קל הכי טעים פאייה בשר היא אחת המנות הקלות יותר להכנה והיא מבוססת על המטבח הספרדי. יש אין ספור גרסאות שונות להכנת מתכון […]
  • צלעות טלה בירקותצלעות טלה בירקות אחד המרכיבים האהובים עלי הוא צלעות טלה, וכאשר מדובר במנת צלעות טלה וירקות שבושלו בטעמים, אין מאושר ממני. כמו […]
  • סלמון ברוטב לימון וצלפיםסלמון ברוטב לימון וצלפים השבוע, כשצעדתי ברחובות מרכז העיר נתניה, עצרו אותי שתיים וביקשו שאמשיך בקו המתכונים הבריאים. הן סיפרו לי, […]
  • סטייק סלמון ברוטב פסטו ונגיעות טריאקיסטייק סלמון ברוטב פסטו ונגיעות טריאקי "ממש בא לי הפתיע את אשתי", אמר לי חבר טוב: "היא מאוד אוהבת סלמון, אבל גם לה נמאס מסלמון עם ובלי רוטב שמנת, […]
שינוי גודל גופנים
ניגודיות