פירות מטוגנים בבלילה

פירות מטוגנים, שצופו מראש בבלילה, יגנבו ובקלות את ההצגה בכל ארוחה. שף גולן ימין מציע מתכון פירות מטוגנים - כזה שיתאים גם לילדים וגם להורים

פירות מטוגנים בבלילה

צילום fotolia

כמעט כל פרי שתבחרו יכול לשמש למתכון המציע פירות בבלילה אשר טוגנה בשמן עמוק. למתכון עצמו שורשים אסייתיים בני מאות שנים. הטעם הייחודי הפך את המנה לפופולרית בכל העולם. אני, אישית, אוהב לטגן פלחי מנגו ותפוחי עץ ולהגיש את המנה כשהיא על שיפוד עץ קטן. אתם, כמובן, מוזמנים לשחק, לשנות ולהוסיף כאוות נפשכם.

מתכון פירות מטוגנים בבלילה

מצרכים:
פירות (תפוחי עץ, אגסים, אננס חתוך לטבעות, מנגו וכמובן בננה)
כוס שמן קנולה
כוס קמח לבן
ביצה
קורט מלח
קורט פלפל לבן

אופן ההכנה:
בצלחת אחת נמזוג קמח, בצלחת שנייה נערבב את הביצה, המלח והפלפל. נחמם מחבת עם שמן. נטבול את הפירות בביצה ולאחר מכן בקמח. נטגן עד לקבלת צבע זהוב משני הצדדים. לחובבי המתוק, נטבול ברוטב מייפל ולחובבי האקזוטי בצ'ילי מתוק. יש כאלה הנוהגים לפזר מעל אבקת סוכר.

חברות וחברים אתם יותר ממוזמנים להתקשר אלי ולדבר על מתכונים בטלפון 052-5771570. מוזמנים, כמובן, להגיב, לשתף או סתם להתרשם מעוד עשרות מתכונים שלי בבלוג שלי נתניה מבשלת: שף גולן ימין – פורטל נתניה און ליין – ksn

שף גולן ימין

גולן ימין

שמי גולן ימין, שף סוג 4, חבר בכיר באיגוד השפים ומשמש כשף ראשי בגני האחוזה וכיועץ קולינרי. כבר מגיל חמש אמא שלי ידעה שאהיה שף. בתור ילד הסתובבתי במטבחים של אמא וסבתא וכשבגרתי למדתי במגוון מוסדות בישול (לני, תדמור, דן גורמה ועוד... ועוד...). אוכל עבורי הוא תשוקה ואהבה. ואין דבר שמרגש אותי יותר מאשר לחלוק את המתכונים. אשמח לענות לכל שאלה בנייד: 052-5771570
שף גולן ימין

תגובות

תגובות

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

מאמרים נוספים

  • כנפיים מטוגנותכנפיים מטוגנות אין דבר כיפי יותר מאשר לקבל סלסלה המלאה בכנפיים מטוגנות, כאלה המצופות בפירורי לחם בצורה מושלמת. במיוחד עבור […]
  • השקת קולקציית סתיו ב"קסטרו"השקת קולקציית סתיו ב"קסטרו" אתי וגבי רוטר, המנכ"לים משותפים של קסטרו, השיקו את קולקציית סתיו 2015 באירוע חדשני תחת הכותרת FLAVORS OF […]
  • מעורב ירושלמימעורב ירושלמי   השבוע התחשק לי מעורב ירושלמי אמיתי, אבל כזה עם טאצ' שלי, כזה שיצעק לנו בפיתה, אז קפצתי לידידי, הקצב […]
  • קציצות דג לוקוס בעשבי תיבולקציצות דג לוקוס בעשבי תיבול "מה עם קצת מנות דגים?", שאל אותי חבר שפגש אותי, במקרה, בשעה שצעדתי לשוק נתניה כדי להצטייד בכמה תבלינים […]
  • ארנצ'יני – קציצות ריזוטו שטובעות בגבינהארנצ'יני – קציצות ריזוטו שטובעות בגבינה ארנצ'יני היא אחת ממנות הדגל של מטבח הרחוב האיטלקי. מקורה מאזור פלרמו ומסינה ואפילו יש על המנה הזו ערך שלם […]