קבבוני דגים על מקלות קינמון

מאת: מאור שלום

קבבוני דגים על מקלות קינמון

מאת: מאור שלום


החומרים:

500 גר' בורי או באס טחון
1 בצל מגורד
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות כוסברה קצוצה
1 שן שום קצוצה
2 כפות פירורי לחם
מיץ מחצי לימון
מקלות קינמון

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים ולהכניס למקרר לפחות לשעה.
לרפד תבנית בנייר עטיפה ולשמן.
ליצור קבבונים על מקלות הקינמון ולסדר בתבנית.
לחמם תנור ל-200 מעלות, ולהכניס את הקבבונים ל-10 דקות

תגובות

תגובות

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

מאמרים נוספים

  • דגים חריפים מרוקאיםדגים חריפים מרוקאים מצרכים: 6 פרוסות של דג טונה. מיץ מ-2 לימונים. שמן אדום:  מערבבים היטב 1/2 כוס שמן + כף גדושה מאוד של […]
  • דג לברק בתנורדג לברק בתנור מאת: גילי קורן   למשרה: 7/2 כוס שמן זית מיץ מלימון שלם מלח גס פלפל שחור 1/2 כפית פפריקה […]
  • קציצות סלמון לילדיםקציצות סלמון לילדים     למשרה: 1/2 ק"ג דג סלמון טחון 1 ק"ג בצל מגורד 2 כפות פירורי […]
  • חריימי ללא שמןחריימי ללא שמן במסגרת דיאטה אני חייבת למצוא את עצמי בכל אוכל שאני אוהבת. לאחר מחשבה וניסיונות בניתי לעצמי את המתכון הזה […]
  • קטרגל: נבחרת אלדד אלופת נתניה לתיכוניםקטרגל: נבחרת אלדד אלופת נתניה לתיכונים הישג מצוין לנבחרת הקטרגל של בית ספר אלדד; במשחק מותח ניצחה אלדד בתוצאה 3:0 את נבחרת בית ספר שפירא וזכתה […]
שינוי גודל גופנים
ניגודיות