שניצל דג

מאת רחל כפיר

שניצל דג

מאת: רחל כפיר

 

מצרכים:

נתחי פילה  אמנון (נקיים מעור ועצמות)1 ביצה

כוס פירורי לחם

מעט מלח

מעט פלפל שחור

שמן קנולה

לימון

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הביצה, הפלפל והמלח וטובלים את הדגים. מעבירים את הדגים לצלחת עם פירורי הלחם, הופכים לצד השני ומנערים.מטגנים במחבת משני הצדדים. מניחים על צלחת, סוחטים מעט מיץ לימון ומגישים..

 

תגובות

תגובות

תגובת אחת.

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

מאמרים נוספים