שקשוקה בטוויסט נתחי חזה עוף

מפגש נוסף בין גלי עמירה בעלי הבית האדום והשף גולן ימין הוביל לעוד מתכון מעניין ומקורי: שקשוקה עם נתחי חזה עוף בארבעה טעמים. נתניה מבשלת

שקשוקה בטוויסט נתחי חזה עוף

שקשוקה בטוויסט עם רצועות נתחי חזה עוף בארבעה טעמים

אחת ההנאות הגדולות שלי היא לבקר אחת לשבוע את גלי עמירה, האיש שעומד מאחורי הבית האדום, מזנון השניצלים הכי טעים שאני מכיר. וכך, אחת לשבוע, בלי התראה מראש, אני נוחת במזנון הממוקם לו אחר כבוד באזור התעשייה הישן – נתניה, מזמין חזה עוף בארבעה טעמים (אל תספרו לאשתי, כי אני עושה קולות של דיאטה…) ומקנח בכוס קפה שחור מהביל. בתחילת השבוע קפצתי אל גלי עמירה שוב. על האש בעבעה לה שקשוקה אדומה, כזו העשויה מעגבניות חלוטות אמיתיות. ישבנו גלי ואני וחשבנו לעצמנו, איך ניתן להעניק למנת שקשוקה טוויסט כזה, שיוכיח את עצמו ויעמוד במבחן הטעם של הלקוחות. ואז עלה הרעיון. אל השקשוקה נוסיף, בשלבים האחרונים, רצועות חזה עוף בארבעה טעמים. ניסינו, טעמנו, אהבנו. ומסתבר, שכמה עשרות לקוחות שניסו את המנה אחרי אהבו גם – אז אם יוצא לכם לבקר באזור התעשייה נסו את המנה הזו. ואם בא לכם לבשל בבית, אז במיוחד עבורכם, קוראי וגולשי נתניה מבשלת, קבלו מתכון שהוא כיף אמיתי.

מתכון שקשוקה בטוויסט נתחי חזה עוף בארבעה טעמים

מרכיבים:
חזה עוף בארבעה טעמים מוכן פרוס לרצועות (ליחצו על הקישור לדרך ההכנה)
2 עגבניות חלוטות ללא קליפה וחתוכות לקוביות
פלפל חריף
3 שיני שום קצוץ
4 כפות שמן קנולה
כף פפריקה מתוקה
קורט מלח
קורט פלפל
2 ביצים

אופן ההכנה
נחמם מחבת עם שמן ונטגן את הפלפל החריף. נוסיף את השום ואת העגבניות לחמש דקות נוספות. נוריד הלהבה וניתן לתבשיל להתבשל כחצי שעה. נוסיף התבלינים ואת רצועות חזה העוף בארבעה טעמים (חזה עוף מוכן). נשבור הביצים מעל ונבשל עוד שלוש עד חמש דקות במחבת מכוסה. זהו, ותודה לגלי עמירה

למתכונים נוספים העשויים לעניין אתכם: 

חזה עוף בארבעה טעמים

פסטה ונתחי חזה עוף בעגבניות טריות

עוף צלוי שלם עם לימון

 

חברות וחברים אתם יותר ממוזמנים להתקשר אלי ולדבר על מתכונים בטלפון 052-5771570. מוזמנים, כמובן, להגיב, לשתף או סתם להתרשם מעוד עשרות מתכונים שלי בבלוג שלי נתניה מבשלת: שף גולן ימין – פורטל קול השרון – ksn

שף גולן ימין

גולן ימין

שמי גולן ימין, שף סוג 4, חבר בכיר באיגוד השפים ומשמש כשף ראשי בגני האחוזה וכיועץ קולינרי. כבר מגיל חמש אמא שלי ידעה שאהיה שף. בתור ילד הסתובבתי במטבחים של אמא וסבתא וכשבגרתי למדתי במגוון מוסדות בישול (לני, תדמור, דן גורמה ועוד... ועוד...). אוכל עבורי הוא תשוקה ואהבה. ואין דבר שמרגש אותי יותר מאשר לחלוק את המתכונים. אשמח לענות לכל שאלה בנייד: 052-5771570
שף גולן ימין

תגובות

תגובות

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

מאמרים נוספים

  • נתניה מבשלת – המתכונים שיעשו לכם את ארוחת החגנתניה מבשלת – המתכונים שיעשו לכם את ארוחת החג אחד הדברים הכיפים יותר בחגים, מלבד כמובן החופשה, זו ארוחת החג. במיוחד לצורך כך הושבנו את הבלוגרים שלנו: השף […]
  • כנפיים מטוגנותכנפיים מטוגנות אין דבר כיפי יותר מאשר לקבל סלסלה המלאה בכנפיים מטוגנות, כאלה המצופות בפירורי לחם בצורה מושלמת. במיוחד עבור […]
  • לזניה ברוטב בשמל וחציליםלזניה ברוטב בשמל וחצילים יש לי חבר של המון שנים, שפשוט מת על ארוחות חלביות. כשהוזמנתי ליום הולדתו שהתקיימה לה בביתו במרכז העיר נתניה, […]
  • שיפודי יקיטורישיפודי יקיטורי בכל העולם המערבי, לפחות באירועים המחייבים מינגלינג ושיח בעמידה, השתנו הרגלי האכילה. אם בעבר נהוג היה להציע […]
  • עריסה – החמין הטריפוליטאיעריסה – החמין הטריפוליטאי אחד התבשילים המתאימים יותר ליום חורף קריר, הוא תבשיל העריסה. מדובר במנה המאפיינת את המטבח היהודי לובי […]
שינוי גודל גופנים
ניגודיות