קבלו מתכון להכנת מאפינס חביתה פריטטה מהסוג שיהפוך לכם את ארוחת הבוקר למושלמת. סער אהרוני במתכון פשוט, מהיר וכיפי – במיוחד לגולשי נתניה און ליין.
לארוחת בוקר מושלמת לא צריך יותר מכמה דקות של הכנות. מאפינס חביתה (פריטטה), הוא מסוג המתכונים שעושים לי את זה. עם מרקם של קיש, רכות, ירקות וגבינה נוטפת.
מתכון להכנת מאפינס חביתה (פריטטה) בקלי קלות.
מרכיבים:
6 ביצים
חצי כפית שטוחה של מלח
רבע כפית פלפל שחור טחון דק וטרי
כוס תרד קצוץ
2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
8 עגבניות שרי חצויות לרבעים
כוס בצלצלי שאלוט קצוצים דק
200 גרם גבינת פטה מפוררת
ספריי שמן זית לשימון תבנית מאפינס
שלבי הכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. בינתיים, משמנים בתרסיס שמן זית את תבניות המאפינס. בקערה טורפים ביצים, מלח ופלפל. במחבת מקפיצים לשלוש דקות את בצלצלי השאלוט ומניחים בצד שיתקררו. מאחדים את הירקות, הפטה ובצלצלי השאלוט יחד. מחברים בין הביצים הטרופות לירקות עצמם.
מחלקים את התערובת בין התבניות ומכניסים לאפייה של 20 דקות (או עד שהחלק העליון מזהיב). חובבי אקסטרה טעם יכולים לפזר מעל גבינה צהובה מגוררת.
מתכונים נוספים, שיהפכו את ארוחת הבוקר שלכם למושלמת:
פנקייק – תענוג לפתוח איתו בוקר
לחמניות טורקיות במילוי גבינה וזיתים