קפה דלגונה (מוקצף) ששיגע את הרשת, עם אלפי תמונות ושיתופי גולשים, הוא אחד המתכונים הקלים להכנה. שווה לנסות.
אם אתם משוטטים במדיה החברתית כמוני, בטוח נתקלתם בטרנד הקפה הקוריאני המוקצף. קפה דלונגה שמו. הוא טעים ונראה מדהים והכי חשוב מצטלם מושלם… אז אם יש לכם חמש דקות להשקיע בהכנת קפה ענני מוקצף וסופר מיוחד, זה הפוסט בשבילכם. אגב, המתכון לא לאוהבי הקפה בלבד…
מתכון לקפה מושלם: קפה דלגונה (מוקצף) מהסוג שמצלמים לאינסטגרם
מרכיבים:
4 כפות שטוחות קפה נמס מגורען (איכותי)
3 כפות סוכר בהריון
2-3 כפות מים רותחים
קוביות קרח
חלב לפי הצורך והכמות רצויה
תוספות אפשריות:
קקאו
שברי עוגיות
טוויסט: הכינו קצפת באמצעות שמנת מתוקה. שלבו לקראת הסיום כפית אבקת קפה נמס, כפית אבקת סוכר וקורט מלח. אחרי שתרכיבו את הדלגונה הקלאסי, מיזגו מעל.
שלבי הכנה:
בקערה משלבים קפה נמס סוכר ורק שתי כפות של מים רותחים. מקסימום עוד כף אחת אם אין ברירה. מוסיפים כף שמנת מתוקה שחוממה מראש. מקציפים/ טורפים עד שמגיעים למרקם קציפה חלקה, סמיכה. כזו שנראית כמו קרמל בהיר
במקביל, ממלאים כוסות הגשה הכי גדולות שיש לכם בקרח וחלב כמעט עד הסוף. יוצקים את קצף הקפה עם כף מעל לקרח והחלב. מי שרוצה, יכול לערבב.
הטעים שמתקבל הוא קפה מעודן. מעט כרמלי מתקתק. המרקם סופר מגניב, כי הקצפת חמימה. זה פשוט שילוב מנצח. שתפו אותי עם אילו תוספות שדרגתם את הדלגונה שלכם.
מעל לטוויסט, מי שבא לו מוזמן להוסיף קצפת שתכינו משמנת מתוקה. יש לזה רק יתרונות עם המון אפשרויות לשיפור ולשימור הטעם. ברמות על. למשל, יש כאלה שממש אוהבים קינמון. אז. על השמנת אפשר לפזר… אני כחובב מתוק, תמיד מעדיף לשלב פירורי אוראו וכו'.
נתראה במתכון הבא. ועד אז, מוזמנים להצטרף אלינו לקבוצות הפייסבוק "נתניה מבשלת" וגם "נתניה אופה".
מדהים❤❤
שמח שאהבת, מוזמנת להמשיך לעקוב
Comments are closed.