קבלו מתכון להכנת עוגיות בראוניז טראפלס המשלב את כל יתרונות הבראוניז ואת כל חוויות הטראפלס.
אז למה להכין עוגיית בראוניז כשאפשר להכין עוגת בראוניז? שאלה טובה מאוד ויש לי תשובה טובה מאוד. כשאופים עוגת בראוניז מקבלים מרקמים משתנים בכל שטח העוגה. קצוות העוגה מעט קריספיים והמרכז של העוגה פאדג'י יותר. בהכנת עוגיות בראוניז טראפלס, תהנו משני מרקמים. מעטה קריספי ומרקם עם פנים טראפלסי.
מתכון עוגיות בראוניז טראפלס – אתם תעופו על זה
מרכיבים:
250 גרם שוקולד מריר קצוץ
100 גרם קמח תופח
2 כפות קקאו
כפית קפה נמס
חצי כפית מלח
80 גרם חמאה
200 גרם סוכר
3 ביצים גודל M
100 גרם שוקולד צ'יפס
שלבי הכנה:
- נמיס את השוקולד במיקרו בפולסים של 20-30 שניות עד המסה. השאירו בחוץ לקירור עד השימוש
- נאחד את המרכיבים היבשים. קמח, קקאו, מלח ונס קפה. נערבב לאיחוד חומרים ונשאיר בצד עד השימוש
- מקציפים את החמאה והסוכר 3-4 דקות במהירות גבוהה עד למרקם משחתי. מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף עד איחוד חומרים
- מוסיפים למסה חמאה, ביצים ואת השוקולד המומס שהספיק להתקרר. מקציפים שלוש דקות נוספות לאיחוד חומרים.
- מה שנותר הוא להוסיף את המרכיבים היבשים ואת השוקולד צ'יפס. עובדים במהירות נמוכה של המיקסר שתי דקות לפחות. נעטוף את הבצק ונכניס למקרר לחצי שעה. בינתיים, נדליק את התנור לחום של 180 מעלות
- לאחר חצי שעה מוציאים את הבצק ומתחילים לקרוץ מהבצק כדורים בגודל שווה. אפשר להיעזר בכף גלידה או כף גדולה אחרת. מגלגלים לכדור ומניחים על מגש האפייה. תשאירו מרווח של 5-6 ס"מ בין כל עוגייה כי הן מתרחבות.
- אופים 12-15 דקות בתנור שחיממנו מראש. לאחר משך האפייה הדרוש ממתינים בין שש לעשר דקות (תלוי בתנור) ורק אז מוציאים אותן מהמגש – ישר לצלחת הגשה או לקופסא. אם תוציאו ישר לאחר האפייה ולא תמתינו, הם יתפרקו. לכן, סבלנות.
מתכונים נוספים ששברו את הרשת: מתכונים לעוגיות נתניה און ליין.
עוגיות עבאדי ביתיות מקמח כוסמין שלא תפסיקו לנשנש
עוגיות באצ’י די דמה – מתכון לעוגיות רומנטיות
פשוט מושלם הדברים של סער
מדהימים וטעימים❤️
תודה רבה על השיתוף, שיהיה שבוע מדהים
מעולה ??
תודה על השיתוף, שבוע מדהים שיהיה
שבוע טוב חבר יקר אם אין לי ביצים M כמה ביצים L
במיקרה הזה תוסיפי ביצה אחת, זה פחות משנה אם חרגת במעט או הורדת המעט :)
גאוני
תדוה סימה אשמח לשיתוף המתכון
אחלה מתכון
תודה
איך העוגיות יצאו אצלך ככ תפוחות?
אצלי יצאו ממש דקות
תנסי לעקוב אחר הטיפים הבאים :
חמאה קרה ישר מהמקרר
אל תקציפי את החמאה והסוכר מעבר לשלב שהם "קלים ואווריריים"
דאגי שהתמיסה תהיה קרה בכל זמן ההכנה.
השתמשי תמיד בנייר אפייה, ולא בתבנית משומנת, כיוון שהשמן שבתבנת משומנת נספג לתוך העוגיה וגורם לה להיות שטוחה ו"להתפזר".
אף פעם! אל תניחי בצק לעוגיות על תבנית חמה, העוגיות מיד ישתטחו.
עדכני אותי אם את צריכה עוד משהו אני זמין גם בווצאפ 053-9180759
היי
תודה רבההה
אין עלייך
אני אנסה אותן שוב עם הטיפים שלך
במרכיבים מלח כתוב פעמיים, אבל במתכון אין אזכור נוסף. שמים חצי כפית מלח בבצק וזהו או משהו נוסף?
לגבי הוצאת עוגיות, אחרי שהן נראות מוכנות, לכבות את התנור ולהשאיר אותן שם בתנור סגור? הן ימשיכו להאפות עוד זמן מה שם…
תודה
לגבי המלח, אין צורך בפעמיים,תיקנתי, לגבי העוגיות, אין צורך להשאיר בתנור לאחר אפייה אלא להשאיר במגש כיוון שהם רכות מאוד ואם תוציאי מהמגש מייד לאחר אפייה הם יתפרקו
היי, תודה על המתכון
איך יצא לך עוגיות תפוחות כמו בתמונה? לי הם ממש השתטחו ונהיו דקות
Comments are closed.