כמעט כל פרי שתבחרו יכול לשמש למתכון המציע פירות בבלילה אשר טוגנה בשמן עמוק. למתכון עצמו שורשים אסייתיים בני מאות שנים. הטעם הייחודי הפך את המנה לפופולרית בכל העולם. אני, אישית, אוהב לטגן פלחי מנגו ותפוחי עץ ולהגיש את המנה כשהיא על שיפוד עץ קטן. אתם, כמובן, מוזמנים לשחק, לשנות ולהוסיף כאוות נפשכם.
מתכון פירות מטוגנים בבלילה
מצרכים:
פירות (תפוחי עץ, אגסים, אננס חתוך לטבעות, מנגו וכמובן בננה)
כוס שמן קנולה
כוס קמח לבן
ביצה
קורט מלח
קורט פלפל לבן
אופן ההכנה:
בצלחת אחת נמזוג קמח, בצלחת שנייה נערבב את הביצה, המלח והפלפל. נחמם מחבת עם שמן. נטבול את הפירות בביצה ולאחר מכן בקמח. נטגן עד לקבלת צבע זהוב משני הצדדים. לחובבי המתוק, נטבול ברוטב מייפל ולחובבי האקזוטי בצ'ילי מתוק. יש כאלה הנוהגים לפזר מעל אבקת סוכר.
חברות וחברים אתם יותר ממוזמנים להתקשר אלי ולדבר על מתכונים בטלפון 052-5771570. מוזמנים, כמובן, להגיב, לשתף או סתם להתרשם מעוד עשרות מתכונים שלי בבלוג שלי נתניה מבשלת: שף גולן ימין – פורטל נתניה און ליין – ksn
[…] פירות מטוגנים בבלילה […]
Comments are closed.