מאת: מאור שלום
החומרים:
500 גר' בורי או באס טחון
1 בצל מגורד
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות כוסברה קצוצה
1 שן שום קצוצה
2 כפות פירורי לחם
מיץ מחצי לימון
מקלות קינמון
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים ולהכניס למקרר לפחות לשעה.
לרפד תבנית בנייר עטיפה ולשמן.
ליצור קבבונים על מקלות הקינמון ולסדר בתבנית.
לחמם תנור ל-200 מעלות, ולהכניס את הקבבונים ל-10 דקות
[…] קבבוני דגים על מקלות קינמון […]
[…] קבבוני דגים על מקלות קינמון […]
Comments are closed.