מתכון לכנפיים ברוטב ברביקיו ביתי או כנפיים בסגנון בופאלו – הם שני מתכונים שהולכים נהדר על מנגל או בתנור הביתי.
מדוע כנפיים על הגריל הן אחת המנות הכי פופולריות? כיוון שההכנה שלהן על הגריל פשוטה ומהירה. הן לא זקוקות לנימוסי שולחן ונאכלות כמו חטיף. מהיד לפה. קשה לפשל עם הצלייה שלהם. תמיד מצליחות. לא פלא, שכנפיים הפכו למרכיב החובה בכל מנגל ישראלי, מחפשים מתכון מנצח לכנפיים על האש? ברוכים הבאים! הגעתם בדיוק למקום הנכון
הצעה ראשונה: מתכון לכנפיים ברוטב ברביקיו ביתי
מרכיבים:
20 כנפיים נקיות וטריות
5 כפות קטשופ
חצי כוס מיץ תפוזים טרי
4 טיפות רוטב צ'ילי חריף
2 כפיות חומץ בלסמי
כפית פפריקה מתוקה
50 גרם סוכר חום
3 כפות חרדל (למתחכמים)
שלבי הכנה:
מערבבים יחד את כל המרכיבים למסה אחידה. משרים את הכנפיים ברוטב הברביקיו למשך הלילה, כדי שיספגו טעמים. לאחר שהכנפיים שהו מספיק זמן במשרה, מחממים את הגריל לחום גבוה. דואגים לשמן את הגריל עם בצל ושמן. בעזרת מלקחיים מעבירים למנגל או לגריל חשמלי וצולים היטב. 7 דקות של צליה לכל צד והכנפיים מוכנות. מוציאים ומפזרים כוסברה להגשה.
הצעה שנייה: בופאלו וינגס – כנפי עוף בנוסח בופאלו
מרכיבים:
20 כנפיים נקיות וטריות
2 כוסות רוטב צ'ילי מתוק
1 כפית צ'ילי חריף – או יותר, לפי הטעם שלכם
4 כפות רוטב סויה
1 כפית אבקת שום
כוסברה להגשה (אופציונלי)
שלבי הכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומשרים את הכנפיים למשך ארבע שעות. מניחים על גריל לוהט למשך 8 דקות כל צד. עם מברשת מעבירים מעת לעת עוד קצת מהרוטב על הכנפיים. מוציאים ואוכלים.
אין עליך סער!
מתכון נוסף קליל ונראה מעולהה?
שבוע טוב שווה לנסות נשמע טעים
תודה רבה שמח שאהבת מוזמנת לשתף את המתכון :)
סער מדהים. ידוע שקודם כל אוכלים בעיניים אצלך זוללים כישרון ענק אתה גם בזכות כל שאר המאפים בישולים וכו' הוראות מדויקות עשית או מורעבת תמשיך להעלות
תודה רבה מיכל ,מוזמנת לשתף את המתכון
שבוע טוב סער ,אין על המתכונים שלך כל מתכון בול פגיעה. בהצלחה תמיד.
נראה מעולה אתה אלוף …
תודה רבה, מוזמנת לשתף את המתכון שעוד אנשים יהנו :)
טעים, יעיל ומדוייק כתמיד
שאפו
תודה רבה מוזמן לשתף את המתכון :)
אחלה מתכון תודה רבה ושבת נפלאהה
תודה רבה, אם אהבת מוזמנת לשתף
Comments are closed.