בראוניז קוקיז במילוי אצבעות קינדר

כאשר שני מתכונים אהובים חוברים יחדי, התוצאה היא בראוניז קוקיז במילוי אצבעות קינדר. אתם תודו לנו על זה. 

2
3784
מתכון להכנת עוגת בראוניז קוקיז במילוי אצבעות קינדר. במדור נתניה מבשלת אלפי מתכונים מכל הסוגים - הכוללים הסברים מפורטים וטיפים.
עוגת בראוניז קוקיז - גם טעימה וגם מצטלמת נהדר באינסטגרם...

כאשר שני מתכונים אהובים חוברים יחדי, התוצאה היא בראוניז קוקיז במילוי אצבעות קינדר. אתם תודו לנו על זה. 

יש עוגה אחת, שמפתיעה אותי כל פעם מחדש. השכבות שלה עושות נעים בעין, חובבי אינסטגרם ואפייה יצלמו אותה, ואורחים שמגיעים אליי לביתי בנתניה, עפים עליה – כל פעם מחדש…

מתכון להכנת בראוניז קוקיז במילוי אצבעות קינדר | רמת הכנה: קל

מרכיבים לשכבה התחתונה (קוקיז):

200 גרם חמאה רכה

200  גרם סוכר חום בהיר

3 חלמונים (את החלבונים תשמרו למתכונים אחרים)

2 כוסות מדידה של קמח תופח

100 גרם שוקולד לבן מגורד (לא חובה אבל זה מוסיף בהחלט טעם וצבע)

מרכיבים לשכבת האמצע:

בערך 24-26 אצבעות קינדר (לא ספרתי בדיוק, אז תיקנו עוד קצת ליתר בטחון)

לשכבה העליונה (בראוניז):

150 גרם חמאה רכה מאוד

200 גרם סוכר

3 ביצים גודל M

150 גרם שוקולד חלב מומס

3-4 כוס מדידה של קמח תופח

2 כפות גדושות קקאו

קורט מלח

*לידע: כוס מדידה = 120-140 גרם.

שלבי הכנה:

הקציפו חמאה וסוכר עד שמתקבלת מסה בהירה, הקצפה במהירות גבוהה 3- 4 דקות, לאחר מכן הוסיפו את החלמונים ואחדו חומרים. מוסיפים את הקמח ואת השוקולד הלבן למי שרוצה להוסיף ומאחדים חומרים, מרפדים תבנית של 20X20 ס"מ במסת הקוקיז ועוברים להכנת הבראוניז

מנקים את קערת המיקסר. משלבים בקערה את החמאה והסוכר, מקציפים יחד עם הביצים, מקציפים עד שהמסה מעט תפוחה, מוסיפים את השוקולד המומס ואת הקמח והקקאו ומאחדים חומרים.

מרפדים את התבנית באצבעות קוקיז, ממש במסודר מעל את מסת הקוקיז. לאחר מכן יוצקים את מסת הבראוניז מעל הכל. משם, לתנור לאפייה של 40-50 דקות בתנור שחומם מראש על 170 מעלות. לאחר משך האפייה הדרוש מוציאים, מצננים לחלוטין וחותכים

עוגות נוספות ששברו את הרשת מבית נתניה מבשלת ואופה: 

מתכון לנמסיס – עוגת שוקולד מושלמת ללא גלוטן
סטיקי באנס במילוי קרם פקאן עם רוטב טופי

2 תגובות

  1. כמה יופי ובטוח טעים??
    סער אתה אלוף האלופים, ?עם ידי זהב?
    תודה על המתכון

Comments are closed.